Reizen Spillemaeckers

Aanbod

Reizen op maat

Naast de verkoop van reizen uit brochures, kant-en-klaar pakketten en tickets zijn wij ook gespecialiseerd in het maken van reizen op maat. Deze unieke formule biedt u het voordeel om zelf uw reis samen te stellen, met onze hulp, en dit op alle continenten! Wij geven u hieronder graag een reeks voorbeelden, maar laat vooral uw eigen fantasie de vrije loop.

Contacteer uw Reizen Spillemaeckers kantoor voor meer informatie.

Eindeloze mogelijkheden

Europa

U wil dit jaar met eigen auto door de Provence, het binnenland van Spanje leren kennen, logeren in de mooiste pousadas van Portugal, door de hak van Italië langs “Trulli" en “Masserie”, de Griekse goden en helden achterna… Wij zetten u op weg om Europa op uw manier te ontdekken!

Azië

Wat dacht u van een rondreis door Thailand, Laos en Cambodja, Maleisië of Myanmar, individueel of in kleine groep, met auto of minibus en chauffeur? U stopt waar en wanneer u wil. In volle vrijheid kan u genieten van uw vakantie, en zonder zorgen…alle transfers en hotels worden zorgvuldig door ons geselecteerd en gereserveerd.

U wenst rond te trekken in Vietnam en een boottocht te maken in de prachtige Halong Bay? Maar u verkiest een houten jonk met bemanning, privé voor u en uw gezin? Wij zorgen ervoor! Of waarom niet India ontdekken per kameel en olifant en slapen in de paleizen van een maharadja? Of droomt u ervan op eigen ritme Java en Bali te ontdekken? Wij regelen voor u een Nederlandstalige lokale gids.

Afrika

Wat dacht u van een cruise op de Nijl, aan boord van een typische Egyptische zeilboot waar u zelf de route en stopplaatsen bepaalt? Of wilt u het echte, diepe Afrika ontdekken? Die droom maken wij waar. U kan overnachten en eten bij lokale families, ontmoetingen aangaan met de bevolking, met het echte Afrika. Voel het land, niet vanop een afstand maar door er werkelijk in te duiken!

Ook voor culinaire genieters is er keuze zat. U houdt van lekker eten en een glaasje wijn en uw voorkeur gaat uit naar Kaapse wijnen? Wij puzzelen voor u een reis in elkaar waar u naast het bezoek aan gerenommeerde wijngaarden dineert in toprestaurants zoals La Colombe in Constantia, The Blue Danube in Kaapstad en 33 Stellenbosch in dit beroemde wijndorp.

Of u wilt misschien de prachtige Afrikaanse natuur van dichtbij beleven? Ga op safari in Kenia en Tanzania, Botswana of Zimbabwe. Ga in Oeganda op zoek naar “Gorilla’s in de mist”. Ontdek Namibië per truck en tent of in volle luxe…

Oceanië

U droomt van een reis naar Australië of Nieuw-Zeeland, maar de lange vlucht schrikt u af? Waarom geen stop te Singapore of Hong Kong? In Australië wilt u sommige trajecten doen met een huurwagen, andere delen van dit continent bezoekt u liever in een kleine groep in internationaal gezelschap? In Sydney bent u liever op uzelf, in de Great Barrier Reef wil u dan weer een snelcursus duiken volgen… Wij stellen voor u de ideale combinatie samen, de mogelijkheden zijn eindeloos.

Amerika

De ideale manier om de Verenigde Staten te ontdekken: selfdrive tours! Op voorhand verzorgen wij de reservatie van door u of ons gekozen hotels en huurwagen. Als u zich helemaal wilt onderdompelen in de USA, regelen wij voor u een vlucht boven de Grand Canyon, een show in Las Vegas of een begeleide reis per motor. Of wees origineel en trek per trein doorheen het hele Amerikaanse continent of ontdek per motorhome de Canadese wouden.

In Latijns Amerika bieden wij Mexico, Cuba en Costa Rica aan per huurwagen. Of trekt u liever door Peru per paard? Een boottocht op de Amazone in Brazilië? Een expeditietocht door Antarctica? Kom eens langs en wij bespreken met u de mogelijkheden!